Centre d´Equinoteràpia Regina Ballarín ‘Camins a Cavall’


T. 618 135 885
info@caminsacavall.com

 

Club Hípic Esparreguera - Cami Can Rubió s/n
08292 Esparreguera (BARCELONA)
A2-Sortida Esparreguera Nord
Coordenades: 41°33'22.0"N 1°50'42.0"E

 

Camins a Cavall està ubicat dins les instal·lacions del Club Hípic Esparreguera,a la comarca del Baix Llobregat, entre Barcelona i Igualada. Estem al peu de la muntanya de Montserrat.


La serra de Montserrat té un magnífic paisatge d´immensa bellesa, difícil d´igualar. Gaudim d´aquest meravellós entorn tranquil i armònic per fer passejos a cavall o a peu, per camins tancats al pas de cotxes i lluny de la rapidesa frenètica de les ciutats i les aglomeracions. És un entorn idílic perquè la familia sencera es prengui una estona de relaxació contemplant la preciosa panoràmica que ens envolta.

Podem oferir varietat d´Hotels i Masies Rurals dels voltants, així com visites a museus, Coves del Salnitre, monestir de Montserrat,entre d´altres opcions. També gaudim de bons restaurants als pobles de les rodalies i la possibilitat de realitzar multitud d´esports i activitats culturals,lúdiques i/o esportives.

Estem a 30 minuts de Barcelona y a 15 minuts d\\\'Igualada

Centre d´Equinoteràpia Regina Ballarín | Hípica Esparreguera - Camí Can Rubió s/n 08292 Esparreguera (BARCELONA) | Tef. 618 135 885 | legal | disseny per HakGraphics

Pàgines web