L’Equinoteràpia Emocional potencia la intel·ligència emocional, l’autoestima i la canalització de l’energia en activitats constructives i positives.


L’Equinoteràpia Emocional,és un nou concepte que hem creat a Camins a Cavall, resultat de la investigació i experiència, hem anat observant i analitzant la compenetració i la connexió entre els usuaris i els cavalls, les reaccions d’ambdós i emocionalment com es complementen.Hem treballat amb cavalls en llibertat i vist que el vincle que es crea va molt més enllà que la comunicació verbal o gestual, emocionalment hi ha un llaç molt fort d’influència mútua.

Les sessions d’Equinoteràpia Emocional estan dirigides a persones que pateixen estrés, ansietat, desorientació existencial, depressió, conductes d’inseguretat o nerviosisme; persones que busquen descobrir-se a si mateixes, trobar l’equilibri emocional i pau interior.

 

Nens i joves

Sessions d’Equinoteràpia amb grup per créixer personalment, descobrir-se, millorar algún ascpecte.Sentirr aquest meravellós animal, la seva companyia, noblesa i la connexió amb la natura ens brinden l’oportunitat de coneixer-nos millor, les nostres habilitats i potencialitats i també aquelles parts de nosaltres que ens agradaria millorar.

 

Adolescents

El cavall té el paper de mediador, permet la fluidesa de la comunicació entre els nois i noies i l’educadora. Està dirigit a nois i noies entre 13 i 16 anys amb inquietuds, qüestions existencials i neguits interiors per millorar i avançar, també per aquells que els falten recursos en la comunicació i socialització, aquells que tenen dificultats en la gestió del temps, els aprenentatges escolars i les responsabilitats.

 

Adults

La interacció entre una persona, un cavall i la natura ens brinda un ventall immens de possibilitats.

Relaxa el nostre sistema emocional i aflora la Nostra intencionalitat i comunicación no verbal, així com la Nostra idiosincrasia a l’hora d’establir relacions amb els demés.
Centre d´Equinoteràpia Regina Ballarín | Hípica Esparreguera - Camí Can Rubió s/n 08292 Esparreguera (BARCELONA) | Tef. 618 135 885 | legal | disseny per HakGraphics

Pàgines web